Vi levere lyd til dit modeltog på et helt nyt plan.

Covid 19 situationen i PerfectTrains

Vi tager stadig imod opgaver/reparationer.
Selvom landet er ramt af Covid-19, tager vi imod opgaver, som vi løbende vil laver. Foråret er vores normale tid til at modtage opgaver som skal være klar efter sommeren, så vi ikke går helt i stå. Formålet med at indlevere nu for at få lavet dine opgaver hen over sommeren, er selvfølgelig også for at vi kan få et økonomisk overblik for den nærmeste og ruste os bedre fremover.
Vi vil derfor også ændre på betalingprocedurerne i en periode, som betyder at du nu kan vente op til 4 måneder med betalingen, fra den dato din opgave er klar til afhentning, hvor det normalt har været 14 dage.
Til jer der gerne vil teste jeres tog inden i tager det med hjem, kan vi lave en aftale med afhentning når tilstandene atter er normaliserede. Nogle opgaver vil tage lidt længere, da ikke alle teknikerne kan møde ind for tiden.

Sådan gør du
Alle opgaver aftales over telefon eller mail. Brug gerne billeder til at vise fejlene.
Du kan vælge at sende dine tog til os, også uden omdeling. Vi bekræfter når vi har modtaget dem, men åbner dem tidligst 3 dage efter modtagelse, for at minimere smittefaren. Man kan også aflevere på værkstedet efter aftale, dog uden personlig kontakt. Vi låser dig ind i opgangen, du stiller din opgave uden for døren og banker på og forlader stedet. Efterfølgende tager vi pakken ind og åbner den tidligst 3 dage efter.
Som udgangspunkt sender vi opgaver retur med GLS til pakkeshop.

Konsekvenserne af Covid-19
Som situationen er lige nu, har vi valgt at udskyde produktionen af stationstilbehør i et års tid, således at vi kan opretholde en buffer så vi kan komme helskindet igennem denne pandemi. Vi er ærgerlige over at det er stationstilbehøret, som igen står for skud, men det er en nødvendighed i denne situation. Når vi ved mere, vil vi selvfølgelig lave en ny opdatering, hvor vi melder ud om forventet levering.

Regeringens hjælpepakker til erhvervslivet
Vores regering har kommet med mange gode hjælpepakker til erhvervlivet, men pt. er vi ikke en af dem der kan modtage støtte. Derfor må vi ride stormen af sammen med vores kunder og deres støtte i form af de opgaver i sender eller afleverer til os.  Vi ved at nogle af vores kunder også er blevet ramt økonomisk af krisen og vi håber at jer der er ramt, kommer hurtigt ovenpå igen, så I stadig har mulighed for at få opgraderet det I har drømt om at få lavet hos os.

Pas godt på dig selv og dine omgivelser. Følg myndighedernes råd om forsigtighed fra Sundhedsstyrelsen.

Teamet PerfectTrains

Følg os på Facebook