Vi holder lukket fra dags. dato og frem til d. 22 juli 20223. Vi kan kontaktes på telefonen, hvis det omhandler garantisager.

Betalingssystemet er oppe at køre. Fejlen er rettet.

Skulle du have spørgsmål ang. betaling, så tag endelig fat i os på mail eller pr. tlf.

Alle EB 3204 vil blive udleveret henover weekenden. Har du valgt afhentning, så er det nu og frem til Onsdag kl. 20:00 det kan afhentes.

Danmarks største Hobbymesse i Kjellerup 2018

Nu er der under en uge til Danmarks største hobbymesse i Kjellerup begynder, hvilket vi glæder os rigtig meget til, da vi deltager for første gang. Vi ser meget frem til at hilse på alle de nye ansigter, men ikke mindst også de velkendte.

Vi har lagt et spændende program, hvor vi dels vil præsentere de nyeste prototyper på det stationsinventar vi tidligere har præsenteret er i støbeskeen, men også præsentere et nyt stort produkt som ikke før har været omtalt.

På vores stand vil det selvfølgelig også være muligt at se og købe en masse af vores produkter.

Sidst men ikke mindst, kan du på vores teststand lade dig forføre da du med egne hænder mærke, føle og teste vores Q-kobling, som vi mener er revolutionerende inden for stabil modeltogsdrift.

Og som altid, så vil vores entusiastiske team stå klar, til at rådgive, vejlede og besvare de spørgsmål som skulle opstå.

Vi håber at I vil tage godt imod os, da vi ser frem til at møde jer!

Følg os på Facebook