Vi levere lyd til dit modeltog på et helt nyt plan.

Vi sender ikke vare ud mellem d. 4. og 8. april 2024 pga.  deltagelse på DMJU messen i Jylland

Den officielle releasedato af Q-koblingen forventes d. 3. marts 2018

Q-koblingen kan nu købes hos forhandlerne! Kom og se den på Hobbymessen i Rødovrehallen, d. 3. og 4. marts 2018

Læg din Q-kobling i kurven allerede nu!

Kære alle, tak for at I har vist interesse for vores Q-kobling.

Den officielle releasedato af Q-koblingen forventes d. 3. marts 2018
Den sidste prøve vi har modtaget fra fabrikken er bare lige i skabet. Vi er endelig nået i mål og kan nu sige med sikkerhed at vi har startet produktionen. Det er lykkedes os at få Q-koblingen til at passe med størstedelen af udenlandske og danske producenter der benytter sig af NEM-systemet.
Inden for NEM-standarden er der mange variabler og vi har derfor valgt et design der virker med flest mulige typer.

Dette er et mål vi aldrig havde turdet håbe på, da vi påbegyndte projektet. Det har været ventetiden værd – I kan kun glæde jer.  Som al andet materiel på banen, er det nødvendigt at lære koblingssystemet at kende, men når man først har følelsen med det, så vil det være en følelse af ’Plug and play’ … vel og mærke når systemet er installeret.

 

 

Eksklusivt forsalg til private via vores hjemmeside i begrænset periode:
Fra i morgen og frem til frem til 1. februar 2018, vil private kunder, helt exceptionelt, kunne forudbestille Q-koblingen på vores hjemmeside. De vil derefter modtage Q-koblingen lige så snart vi har modtaget den, som forventes at være i slutningen af februar 2018. Dette er et eksklusivt tilbud til dem der vil opleve fremtidens supervare før alle andre.

Derefter vil man kun kunne købe koblingen efter den officielle releasedag ved forhandlere der fører Q-koblingen. (liste på forhandlere vil senere komme på hjemmesiden)

 

 Kursus om lodning og montering af Q-koblingssystemet!
Datoen for kurset er d. 18. februar 2018 kl. 14.00-17.00
Sted:  Perron 1/Nettog, Østergade 1, V-X 3600 Frederikssund.

I må allerede nu gerne melde tilbage, hvis I har interesse for at deltage i arrangementet hos Perron 1/Nettog. Sidste frist for tilmelding er d. 31. januar 2018.

I må allerede nu gerne melde tilbage, hvis I har interesse for at deltage i arrangementet hos Nettog/Perron 1.

Vi tilbyder jer et specialiseret kursus der vil give et dybdegående kendskab til lodning og hvordan systemet installeres og udnyttes bedst muligt.  Derudover vil der efter kurset være mulighed for at stille spørgsmål og snakke med “troldmanden” bag systemet.

Vi vil også medbringe andre produkter og arbejder udført af PerfectTrains, som der naturligvis vil være mulighed for at studerer og spørge ind til. Bl.a. vil der medbringes en større samling af lokomotiver med orange færdigmelderblink.
Der vil være teststande til både AC og DC, så man med det samme kan tjekke sit arbejde.

Til deltagelse i kurset er det vigtigt at hver deltager medbringer eget udstyr:
Loddekolbe
Egnet arbejdsunderlag
Skævbider
Pincet
Evt. tang til afisolering af ledning
Vogne efter eget valg

Der vil være mulighed for køb af diverse elektronikdele:
Ledninger
Lysstave
Dekodere, mm.

PerfectTrains sørger for:
Pakke med to Q-koblinger
Egnet loddetin
Loctite super glue precision
Dobbelteklæbende tape
værktøj til adskillelse af vognene
Kaffe/the og lidt kage i pausen

Dette kursus koster 299,-  per deltager, hvilket inkluderer, et op til tre timers arrangement samt en pakke med to Q-koblinger, som kan monteres på dine egne vogne. Har du et lysprojekt der er gået i stå, så tag det gerne med.

Der er begrænset antal pladser (max 10 deltagere), så det er først til mølle-princippet. Sidste frist for tilmelding er d. 31. januar 2018. Deltagelse er først bindende, når man har betalt deltagerafgiften. Ved for lav interesse for kurset, vil der aflyses og pengene returneres. Hvis man ikke møder op vil man ikke få penge retur. Kurset kan overdrages til 3. part.
 Alle skal medbringe udprint af faktura eller fremvise den digitalt ved ankomst.

Hobbymessen i Rødovre Hallen, 3. og 4. marts 2018.
Vi vil på vores stand have flere teststationer, med forskellige modeller med lys installeret til afprøvning for publikum, således at man har mulighed for at afprøve og se hvor enkel den er i brug.

Vi vil også være til stede på DMJU’s internationale udstilling i Kolding, d. 7. og 8. april 2018, med teststand og præsentation af vores Q-kobling.

Du vil begge steder have muligheder for at stille spørgsmål og få vejledning til hvordan de skal monteres og hvordan du lettest fører strømmen igennem togsættene på den bedst mulige måde.

Vi vil endnu en gang sige mange tak for den interesse I har udvist over for Koblingsprojektet og håber at I også i fremtiden vil tage godt imod vores produkter.

Med venlig hilsen

Teamet bag PerfectTrains