Vi holder lukket fra dags. dato og frem til d. 22 juli 20223. Vi kan kontaktes på telefonen, hvis det omhandler garantisager.

Betalingssystemet er oppe at køre. Fejlen er rettet.

Skulle du have spørgsmål ang. betaling, så tag endelig fat i os på mail eller pr. tlf.

Alle EB 3204 vil blive udleveret henover weekenden. Har du valgt afhentning, så er det nu og frem til Onsdag kl. 20:00 det kan afhentes.

En rullende nyhed

I de sidste mange år har PerfectTrains arbejdet på at udvikle gode løsninger, uden begrænsninger i forhold til køregenskaber. Vi har som sædvanligt en masse projekter i gang, som vi glæder os til at dele med jer!

Vi har dog også en mindre god nyhed..
Som det er bekendt, så har PerfectTrains i længere tid arbejdet på at udgive danske stationsmoduler efter K74 design – det var faktisk forhåbningen, at disse ville være i handlen nu. Desværre må vi midlertidigt afbryde udgivelsen, da vores underleverandør ikke har været i stand til at producere uden fejl og mangler. På nuværende tidspunkt kan vi desværre ikke sige noget om tidshorisonten for udgivelse, da vi arbejder på en ny leverandør, der kan producere efter vores kvalitetskrav. 

Den store interesse og efterspørgsel som konceptet med danske stationsmoduler har givet, gør vi arbejder målrettet på at få projektet “tilbage på skinner” til udgivelse.

Følg os på Facebook og læs mere!