Vi holder lukket fra dags. dato og frem til d. 22 juli 20223. Vi kan kontaktes på telefonen, hvis det omhandler garantisager.

Betalingssystemet er oppe at køre. Fejlen er rettet.

Skulle du have spørgsmål ang. betaling, så tag endelig fat i os på mail eller pr. tlf.

Alle EB 3204 vil blive udleveret henover weekenden. Har du valgt afhentning, så er det nu og frem til Onsdag kl. 20:00 det kan afhentes.

Hvor kan I møde os næste gang?

Året er ved at være omme og vi har myretravlt i værkstedet og fabrikken med at lægge sidste hånd på de seneste skud på stammen af stationstilbehør. Grundet travlhed, har vi derfor fravalgt deltagelse til flere arrangementer i år.

For de nysgerrige, kan vi løfte sløret for at vi deltager i åbent hus hos Perron 1 i Frederikssund, 2. december 2018, hvor vi fremviser vores nyeste tilbehør som kan pynte fint på vores allerfineste perronafsnit, der nu kan forudbestilles hos forhandlerne. For hvad er det værd at have 10 superflotte danske lokomotiver og så slet ikke eje en dansk perron, de kan trille ind på?  Det virker jo tamt at de triller ind på et tysk plastik-trinbræt. Nu kan alle blive lykkelige ejere af danske stationer. Ovenikøbet er det moduler der er smukke og i høj kvalitet – og rigtig lette at samle. 5 moduler kan samles på en halv time. Med ét kan din tomme plade med spor pludselig se meget mere indbydende og færdig ud. Det vil give blod på tanden af færdiggøre landskabet med sådan en juvel på banen.

Vi har lavet et flot diorama med en typisk dansk station med alt muligt lækkert tilbehør på som gør indtrykket perfekt. Det kan inspirerer dig til dit eget byggeprojekt. Vi tager det med til fremvisning hos Perron 1, så kom endelig forbi og hils på os.

Derudover vil vi fremvise de forskellige serviceydelser vi har, som bl.a. omfatter indbygning af interiørlys.

I det nye år regner vi med at alle vil kunne lave bestillinger på serviceydelser via shoppen. Vi sætter de mest efterspurgte op med faste priser. Finder du ikke det du ønsker, så spørg om prisoverslag på den opgave du ønsker udført.

PerfectTrains Teamet

Følg os på Facebook