Vi holder lukket fra dags. dato og frem til d. 22 juli 20223. Vi kan kontaktes på telefonen, hvis det omhandler garantisager.

Betalingssystemet er oppe at køre. Fejlen er rettet.

Skulle du have spørgsmål ang. betaling, så tag endelig fat i os på mail eller pr. tlf.

Alle EB 3204 vil blive udleveret henover weekenden. Har du valgt afhentning, så er det nu og frem til Onsdag kl. 20:00 det kan afhentes.

Nye produkter på vej!

PerfectTrains har været stille i lang tid!!!
Her kommer forklaringen

Over 20 nye stationstilbehør er på vej.
Flere nyheder er på vej! I PerfectTrains arbejder vi hårdt på en masse nyt stations- og perroninventar og forventer således at vi kan præsentere 20 nyheder i skala H0 – 1/87, som ikke tidligere er set i denne kvalitet og detaljeringsgrad. Flere af nyhederne er aldrig før set i model. Vi syntes at der har manglet gode detaljerede modeller til den danske station som vi kender fra den virkelig verden fra epoke 3-5. 

Enkelte af nyhederne kunne ses som prototype på vores udstillingsstand på DMJU´s messe i Kolding i starten af året. Fælles for dem alle er at der er tale om produkter med stor detaljerigdom, og hvis der er lys i forbilledet, så er der lys i modellen. Og så er det håndlavet og håndmalet. På messen så vi, at der blandt de kvalitetsbevidste kunder var meget stor interesse for produkter af høj kvalitet og specielt for vores produkter med lys i. De blev bogstaveligt talt revet ned fra hylderne og ordrene tikkede ind, så vi hurtigt er kommet restordre på bl.a. informationsstanderen og sporstopper med lys. 

De gule, røde og blå bokse vi stadig i dag ser alle vegne, men som ikke er i drift mere, nemlig Almex MF som mange bedre kender som klippekortautomat, er blevet ikoniske emner på vores stationer men deres æra er slut. Derfor valgte vi at markere deres tid, ved at genskabe dem til vores modelbaner. De første prototyper er særdeles tage godt imod af mange af jer som har set dem på messen. For jer der ikke har set den endnu, er den her i den røde variant.
Vi ser frem til at vi senere på året, kan løfte sløret endnu mere, samt fremvise modellerne.

 

Print til styring af vores produkter.
Produkterne med lys kan ikke tilsluttes direkte til strøm, derfor udvikler vi et specielt print der kan klare opgaven.
Dette print vil have flere funktioner så som fast lys, blink og man kan selv justere lysstyrken mm – alt hvad der er behov for til vores produkter. Der bliver taget højde for at den også kan bruges af den kreative, der vil lave sine egne små lysprojekter.
Så det er slut med at lede efter den rigtige modstand og bruge tid på at beregne den korrekte værdi. 

Værkstedet summer af aktivitet
I værkstedet er der sket en masse og vi vil løbende dele det med jer, så I kan se hvad vi laver af bestillingsopgaver. Vi gør meget i lys og bemaling inden i vognene og vi rykker hele tiden grænser for hvad der kan laves, ikke fordi vi skal overgå nogen, men fordi vi har det sjovt på jobbet.
Her kan ses nogen af de sidste opgaver vi har haft i hænderne.

Q-koblingen, hvor bliver videoerne af?
Mere materiale er på vej og vi arbejder på højtryk på at få dem klar. Det går ikke så hurtigt som vi ønsker, da vi kun er to der kan lave videoerne færdige. Mange optagelser er lavede, men de mangler at blive klippet færdige.
Vi starter med at lave en beskrivelse på hvordan man trækker ledninger i Hobbytrades dobbeltdækkervogne, det er den der råbes mest efter. Folket har talt! Vi kan også fortælle det bare virker knaldgodt på disse vogne. 
Siden med listen, som hedder Alt om Q-koblingen er ved at være klar og der vil der komme mere hjælp i fremtiden, i samarbejde med jer. Vi har brug for jeres input og erfaringer, både gode og de knap så gode, så vi kan hjælpe den næste kunde bedre i gang.
I har mulighed for at dele jeres oplevelser og erfaringer med andre og med os på vores hjemmeside eller på Facebook. 

 

Se mere her: Alt om Q-koblingen