Vi levere lyd til dit modeltog på et helt nyt plan.

Vi sender ikke vare ud mellem d. 4. og 8. april 2024 pga.  deltagelse på DMJU messen i Jylland

Nyt banetilbehør 2017

Sporstopper, Automater og Reklameskilte

På efterårets hobbymesse i Rødovre kunne vi præsenterer lidt nyheder i form af korrekte danske sporstoppere til epoke IV/V, korrekte danske reklameskilte til epoke V samt kaffe/snack automater til Hobbytrades dobbeltdækkervogne.

Sporstopperen har den unikke egenskaber, at den kan monteres på sporet helt uden brug af skruer og søm, da den simpelthen klikker på skinnerne. De kan leveres i de to varianter gul og galvaniseret grå.

Reklameskiltene er udstyret med bænke og kan leveres i seks forskellige udgaver, med autentiske danske reklamer. Link: Automat til Hobbytrade dobbeltdækker

Kaffe/Snack automaterne leveres også færdige, med mange detaljer bl.a. fødevarer på hylderne og er rigtig nem at montere, da den passer direkte over i vognen som erstatning for det originale væg modul. Link: DSB VIA Reklameskilt med bænke

Fælles for alle produkterne er at de er håndlavet i høj kvalitet i et særdeles begrænset oplag. Vi vil derfor opfordre til at bestille de ønskede produkter hurtigst muligt, hvis man vil sikre sig dem.
Link: Moderne sporstopper type 1

Fælles for dem alle er også at de udgør nogle fantastiske adventsgaver til manden som har alt på modelbanen.

På messen fremviste vi også en række prototyper til andre sporstoppere til epoke V, disse vil blive frigivet hvis interessen for de nuværende viser sig at være stor nok.