Vi holder lukket fra dags. dato og frem til d. 22 juli 20223. Vi kan kontaktes på telefonen, hvis det omhandler garantisager.

Betalingssystemet er oppe at køre. Fejlen er rettet.

Skulle du have spørgsmål ang. betaling, så tag endelig fat i os på mail eller pr. tlf.

Alle EB 3204 vil blive udleveret henover weekenden. Har du valgt afhentning, så er det nu og frem til Onsdag kl. 20:00 det kan afhentes.

PerfectTrains har release af Q-koblingen hos Lokdoc ApS

Q-koblingen kan nu købes hos forhandlerne! Kom og se den hos Lokdoc ApS, d. 3. og 4. marts 2018

Nu har vi modtaget Q-koblingerne, så alle kan få glæde af dem. Slut med tomme løfter, for vi HAR den i hænderne. De første 150 forudbestilte koblinger er allerede sendt med posten, samt 25 vognstammer monteret fra værkstedet der nu triller rundt på diverse baner i folks hjem.

Vi kan med glæde fortælle at vi i samme weekend som der afholdes messe i Rødovrehallen d. 3 og 4. marts 2018, kan vi præsentere og sælge Q-koblingen hos Lokdoc ApS, Vallensbækvej 20B, 2605 Brøndbyvester.
Der er åbent fra. 10.00 -17.00 om lørdagen og fra 10.00 – 16.00 om søndagen

I er alle velkomne til at komme forbi for at afprøve de forskellige vogne (ca. 10-15 styks) hvori vi har installeret lys og koblingssystemet, samt få en god vejledning til om brug og installation. Vi har tid til spørgsmål og vil svare så godt vi kan.

I anledningen af releasen, vil alle kunne købe Q-koblingen direkte fra os. En pakke med 2 koblinger og kontaktplader til 3 vogne kunne købes for 149,00 kr. I pakken er der også udførlige vejledninger til montering i vogne, både til AC og DC. Envidere vil der på hjemmesiden være PDF’er i større størrelse af vejledningen, samt videomateriale som er under redigering i skrivende stund.

Til vores kunder der havde forventet af afhente de bestilte Q-koblinger på messen i Rødovre, håber vi at I har lyst til at komme et smut forbi hos Lokdoc, for at hente dem dér. 

Vi glæder os til at se jer.

Følg os på Facebook