Vi levere lyd til dit modeltog på et helt nyt plan.

PerfectTrains har release af Q-koblingen hos Lokdoc ApS

Q-koblingen kan nu købes hos forhandlerne! Kom og se den hos Lokdoc ApS, d. 3. og 4. marts 2018

Nu har vi modtaget Q-koblingerne, så alle kan få glæde af dem. Slut med tomme løfter, for vi HAR den i hænderne. De første 150 forudbestilte koblinger er allerede sendt med posten, samt 25 vognstammer monteret fra værkstedet der nu triller rundt på diverse baner i folks hjem.

Vi kan med glæde fortælle at vi i samme weekend som der afholdes messe i Rødovrehallen d. 3 og 4. marts 2018, kan vi præsentere og sælge Q-koblingen hos Lokdoc ApS, Vallensbækvej 20B, 2605 Brøndbyvester.
Der er åbent fra. 10.00 -17.00 om lørdagen og fra 10.00 – 16.00 om søndagen

I er alle velkomne til at komme forbi for at afprøve de forskellige vogne (ca. 10-15 styks) hvori vi har installeret lys og koblingssystemet, samt få en god vejledning til om brug og installation. Vi har tid til spørgsmål og vil svare så godt vi kan.

I anledningen af releasen, vil alle kunne købe Q-koblingen direkte fra os. En pakke med 2 koblinger og kontaktplader til 3 vogne kunne købes for 149,00 kr. I pakken er der også udførlige vejledninger til montering i vogne, både til AC og DC. Envidere vil der på hjemmesiden være PDF’er i større størrelse af vejledningen, samt videomateriale som er under redigering i skrivende stund.

Til vores kunder der havde forventet af afhente de bestilte Q-koblinger på messen i Rødovre, håber vi at I har lyst til at komme et smut forbi hos Lokdoc, for at hente dem dér. 

Vi glæder os til at se jer.

Følg os på Facebook