Vi holder lukket fra dags. dato og frem til d. 22 juli 20223. Vi kan kontaktes på telefonen, hvis det omhandler garantisager.

Betalingssystemet er oppe at køre. Fejlen er rettet.

Skulle du have spørgsmål ang. betaling, så tag endelig fat i os på mail eller pr. tlf.

Alle EB 3204 vil blive udleveret henover weekenden. Har du valgt afhentning, så er det nu og frem til Onsdag kl. 20:00 det kan afhentes.

PerfectTrains til DMJU´s messe i Kolding

Vi glæder os til at komme på DMJU’s messe i Kolding i weekenden 7. og 8. april 2018. Det er første gang vi deltager i Jylland, så vi ser frem til at møde nogle af de kunder som vi normalt ikke møder på Sjælland, men ikke mindst også at byde nye velkommen. 

Selvom at det er første gang vi deltager vest for Storebælt, så har vi valgt at tage den store stand med, så der vil være noget for de fleste.

På standen vil det være muligt at købe vores produkter og få disse demonstreret, heriblandt vores moderne korrekte danske sporstoppere.

Vi medbringer også vores teststation, så I med jeres egne hænder vil få mulighed for at prøve og teste vores for nyligt udgivne Q-kobling. Har du endnu ikke prøvet dette, så vil vi klart anbefale det, da de fleste bliver overrasket over hvor solid, nem og lækker en strømførende kobling kan være. Vi vil desuden medbringe et par nyheder som vi ikke blot vil præsentere, men som også vil have deres urpremiere på messen da de også frigives til salg og uden at røbe for meget, så er der tale om et par danske nyheder, som ikke tidligere er set i handlen.

Og ikke mindst, så vil vi på vores stand og hos vores forhandlere (på messen) også begge dage have en konkurrence.

KONKURRENCE

Købsbetinget

Køb en pakke Q-koblinger og deltag i konkurrencen om at få installeret Q-koblinger i 3 af dine egne vogne, inklusiv et pakke Q-koblinger til monteringen. Der følger en lodseddel med for hver pakke du køber på DMJU’s messe i Kolding, fra lørdag d. 7. april kl. 10.00 – søndag d. 8. april 2018 kl.15.00, hvor sidste vinder trækkes.

Lodsedler afleveret inden første lodtrækning deltager ikke i lodtrækningen om søndagen.
(Er vinderne ikke til stede, bliver de kontaktet.)

Der trækkes 1 vinder lørdag kl.16.00 samt 1 vinder søndag kl.15.00.

Gevinstens værdi er: 149 kr. for Q-koblinger + 3 x 300 kr. for installation af koblingssystemet i 3 vogne, svarende til vores standardpris for installation af koblingssystemet, ialt: 1.049 kr. Ved installationen trækker vi kabler i alle vogne og trækker strøm op fra de eksisterende strømoptag. 
Kan vinder ikke aflevere vogne til installationen på messen, står vinder for fragten til PerfectTrains og vi betaler fragten retur efter installationen..

(Ønsker vinderen at der skal installeres en lysstav, er denne ikke inkluderet i gevinsten, men kan installeres efter aftale.) Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter eller andet.

Udfyld lodseddel med: Navn, e-mailadresse samt mobilnr.

Som en service meddelelse kan vi fortælle at DMJU som noget nyt har åbnet for muligheden at man kan springe køen over ved at bestille sin entre billet på forhånd. Dette kan I se mere om på DMJU.dk

Vi ser meget frem til at hilse på jer alle sammen og håber at så mange som muligt har løst til at besøge os til landets største modeltogsbegivenhed.  

PerfectTrains Teamet