Vi levere lyd til dit modeltog på et helt nyt plan.

Vi sender ikke vare ud mellem d. 4. og 8. april 2024 pga.  deltagelse på DMJU messen i Jylland

Vind en V.I.P FRI billet til Hobbymessen 2017!

Nu og frem til 1. november, har du mulighed for at vinde en af de 3 V.I.P billetter med FRI entre til Hobbymessen 2017 i Rødovrehallen.

For at deltage i konkurrencen skal du:
– Skrive i kommentarfeltet hvad du tror det nye produkt er. 
– Like gerne vores facebookside https://www.facebook.com/perfecttrains/
– Del meget gerne opslaget 
Vinderne trækkes onsdag d. 1/11-17 kl.12.00.
Vinderne får besked direkte i privatbesked, men offentliggøres også i opslaget.

Billetten har en værdi af 200 kr. og gælder for 2 voksne og børn, men ikke nok med det, så følger der også en ekstra gave med til vinderen.

1. nov. 2017 kl. 13.00. bliver den hemmelig gave fra PerfectTrains offenliggjort. Vi kan afsløre, at det er tilbehør til banen og er en kendt genstand i virkeligheden som ikke er set før i modeltogsverdenen.

Held og lykke! 

Teamet PerfectTrains står klar igen til en fantastisk Hobbymesse. Vi vil fremvise to nye produkter og de kan ses en lille uge inden messen på vores facebookside og www.perfectTrains.com. Den første prøve af Q-koblingen har vi også med for at vise at det ikke bare er sjov men noget der snart bliver til virkelighed! Hvis vi er heldige, vil vi have en ny version med i alle kan prøve på standen.

Vi glæder og meget til at se jer alle igen og svare på de spøresmål I måtte have. Vi har navne på vores uniformer så I meget let kan komme i kontakt med os, I skal bare spørge løs!

De bedste “tog” hilsner til jer alle

Teamet PerfectTrains