Om os

PerfectTrains ApS er en virksomhed med mange opgaver, der dog alle har det til fælles at de er rettet mod modeltogsmarkedet.

Til private tilbyder PerfectTrains, en række specialfremstillede produkter, så som banetilbehør og stationstilbehør som er håndmalede. Alt tilbehør laves i skala 1:87 H0.

Desuden laver vi specialombygninger hvor vi opgraderer og installerer elektronik, lyd og lys.  Vi  laver bemalinger af interiør, indersiden af overdele for at isolere så lyset ikke skinner igennem samt ommaler overdele til andre design, f.eks. fantasibemalinger. Alt sammen, for at ramme de virkelige tog mest muligt.

Vi har et værksted, hvor det er muligt at indlevere tog til reparation. Dette gælder både for digitale og analoge tog. Vi bestræber os på at opgaverne løses så hurtigt som muligt, der kan selvfølgelig ske undtagelser, som f.eks. når en reservedel er i restordre.

Vi forsøger at overgå os selv, hver eneste gang vi udfører et stykke arbejde, for at brugere får en god oplevelse der helst skal holde i mange år.

PerfectTrains Tt

Vi ønsker at forbedre modeltogshobbyen med produkter af høj kvalitet for feinschmeckere. Det gør vi bl.a. ved at designe allerede eksisterende produkter om, så de virker mere hensigtsmæssigt for brugeren. Et eksempel er bl.a. Q-koblingen, som ved første øjekast ligner en stangkobling, men er så meget mere funktionel og holdbarn end hvilken som helst anden strømførende kobling på markedet, som er kompatibel med NEM-skakten.

Virksomheden fungerer også som testcenter for modeltogsfabrikanter. Dette testcenter går ud på at tredjeparts virksomheders produkter får muligheden for at blive kritisk gennemtestet, inden de sendes på markedet.