Ret dit lokomotiv op ganske enkelt. Det kræver kun loddekoble, pincet, lille stjerneskruetrækker, fil og en skalpel. Video kan også ses.

Perfecttrains

Du starter med at finde et underlag, der skåner lokomotivet mod den hårde underlag eller holder det i hånden. Tag nu og vend lokomotivet på hovedet og skru de 4 skruer af. De kan ses på billedet lige neden under.

PerfectTrains

Læg overdelen væk, et sted hvor den ikke er udsat.  I samme ende som højtaleren er, skal ledningerne til boogien loddes af. Derefter skal plastikhætten, til sneglen der får tandhjulene til at dreje rundt, klikkes forsigtigt af med skalpellen. Derefter kan hele boogien tages af. De tre billeder viser, hvor der skal loddes og hvor skalpelen skal stikkes ind for at få hætten af.

PerfectTrains
PerfectTrains

Se billede med markering af, hvilken en tap der skal files på. Tappen skal forsigtigt files ned, til lokomotivet står lige. Fil en lille smule af gangen. Bagefter sættes boogien løst på undervognen. Så kan du på den måde langsomt se undervognen bliver mere lige (i vater). Hvis det er for svært at se, kan overdelen skrues på mens der files. Overdelen skal af igen, hvis man gør det på denne måde, så man kan sætte boogien på igen. Husk at tapperne ikke skal files lige meget på de forskelige lokomotiver. Det kan variere en del.

PerfectTrains

Når undervognen er lige, skal du gentage processen i omvendt rækkefølge - og så har du et lokomotiv, der ikke er skævt mere!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.