Tilpasning af undervogn, så dynamo går fri på boogie

PerfectTrains

Værktøj:
Det kræver kun en skalpel.

Husk det vigtigt at bruge en skarp klinge. Jeg skifter min klinge ved hver ny opgave og nogle gange flere gange mens jeg er i gang. Hvis den ikke er skarp kan det meget hurtigt gå galt.
Det kan heller ikke betale sig og købe de billige klinger, da de som regel ikke knækker helt over, men kun halvt og det betyder du kan skære dig selv alvorligt. De gode klinger knækker på begge sider og du undgår skader da klingen falder af.  Pris og kvalitet hænger i denne forbindelse sammen.

PerfectTrains

Dynamoen der sidder på boogien går desværre tit i vejen for den lille tap på siden af undervognen. bare der er den mindste hældning på banen og især i et sving, det gør de afsporer.
Løsningen er let, men hvis klingen er sløv kan man ved en fejl skære hele tappen væk da men ligger for mange kræfter i - Brug derfor en ny og skarp klinge til dette. Start med at fjerne boogien med dynamoen og skær lidt af ad gangen, som vist nedenunder.

PerfectTrains
PerfectTrains

Det er vigtigt at den har den hældning som på billedet nedenunder. Det gør at tappen kan være længere og dynamoen presses lidt ned i svingene. Så vil man heller ikke lægge så meget mærke til at en tap er lidt kortere end de andre tre.
Når det er gjort og testet af, er det klart. Jeg tog 14 vogne på én gang, da jeg hurtigt kom ind i en god rytme og hvorfor så ikke bare tag dem alle?
Hvis det skal være helt perfekt kan man lige give det hvide plastik en klat sort maling.

PerfectTrains

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.