Vi levere lyd til dit modeltog på et helt nyt plan.

Vi sender ikke vare ud mellem d. 22. og frem til d. 5. august 2024.
Dette gælder også PerfectSound digital.

Året der gik i PerfectTrains

Nye ting sker

Det har været et langt 2022 for PerfectTrains med store udfordringer for vores lille virksomhed. Fejlproducerede EB’er, kvalitetskontroller, inflation og – på det personlige plan, senfølger efter Corona – er nogle af de udfordringer vi er løbet ind i. 

Du kan allerede nu lægge en forudbestilling på EB 3240 nr. 1000 i shoppen.

Efter senfølger fra Corona, har vi ikke kunne udføre reparations,- og opgraderingsopgaver i hele 2022. Senfølgerne har været aftagende gennem 2022 og vi forventer at kunne genoptage denne service igen i midten af det nye år. Så hvis du har et projekt liggende i skuffen der driller, så står vi klar til at hjælpe. Husk, at vi har 2 års garanti på alle reparationer og 7 år på lysinstallationer. 

Som lille virksomhed, har det været muligt for os, hurtigt at tilpasse os omstændighederne og få det bedste ud af situationen. De mange udfordringer har tvunget os til at omprioritere vores arbejde, men har også skabt nye og uventede muligheder og dannet grobund for et helt nyt koncept – PerfectSound

PerfectSound

Under nedlukningen af værkstedet, har vi arbejdet på et helt nyt koncept inden for lyd til modeltogsbanen. Vi har i samarbejde med BaneDanmark fået skabt automatiske udkald. Det har givet os idéen til at lave et helt lydmodul – ikke til lokomotivet, men til dine vogne og stationen.

Til stationen vil der være op til 20 forskellige perronudkald, som enten kan aktiveres efter ønske med et tryk eller installeres til at passe sig selv.

Vi har allerede lavet vores første egenproducerede driftlyd til EB 3204, hvor ikke kun driftlyden er forbedret, men også lydfunktioner, flertryksmuligheder og lysstyringen er optimeret. Vi arbejder på at gøre lyden meget mere dynamisk, så den ikke bliver for monoton for øret. Mange af jer der har købt vores egenproducerede EB 3204, er vendt tilbage med en masse positiv feedback og ros.

Stationstilbehør

Efter stor efterspørgsel, har vi hele året arbejdet på at få produceret realistisk stationstilbehør i høj kvalitet. Ambitionen var at have det klart til næste messe i foråret, men grundet udfordringer med vores leverandør, vi må sande, at det desværre må vente lidt endnu. Hos PerfectTrains er kun det bedste godt nok. Derfor har vi efter flere utilfredsstillende leverancer, besluttet os for at producere det selv. Det lykkedes! Vi arbejder på at finde kapaciteten til at kunne varetage denne opgave i værkstedet – uden at gå på kompromis med vores andre services. Vi lægger ud med at lancere en stribe DSB stationstilbehør indenfor det røde og sorte tema (K74).

Og husk, ligesom entusiaster omfavner spændingen ved SlotoGate-kasinospil, omfavner vi spændingen ved innovation, drevet af den samme passion, der giver næring til både håndværk og kreativitet.

Vi håber på færre udfordringer og mere medvind i 2023.
Vi ønsker jer alle et godt nytår.
Følg os på Facebook, Instagram og Youtube

Teamet PerfectTrains