Vi arbejder på handelsbetingelser, GDPR, persondata lovgivningenog cookies, derfor kan shoppen ikke tilgås
2020-11-22 PerfectTrains logo white
DSB Informationsstander

Vores vision

Hos PerfectTrains ønsker vi at tilbyde den modeltogsinteresserede unikke produkter af højeste kvalitet.
Ved at nytænke allerede eksisterende produkter, så de virker mere hensigtsmæssigt, vil vi tilbyde produkter som er mere funktionelle og af bedre kvalitet end de eksisterende på markedet. Eksempelvis “Q-koblingen”, som ved første øjekast blot ligner en almindelig stangkobling, men er en slidstærk, sikker strømførende kobling, kompatibel med NEM-skakt.

Vores værksted tilbyder alle former for reparationer og optimering af modeltog og tilbehør i alle skalaer, og vi bestræber os hele tiden på at blive endnu bedre til at løse opgaverne. 

PerfectTrains fungerer også som testcenter for modeltogsfabrikanter, hvor tredjepartsvirksomheders produkter bliver kritisk gennemtestet, inden de sendes på salgsmarkedet. Herved opnår vi et indgående kendskab til løsningsmetoder til reparationer og forbedringer.

Hvem er PerfectTrains

PerfectTrains ApS er en virksomhed med mange opgaver, der alle har det til fælles, at de er rettet mod modeltogsmarkedet.

Til private tilbyder PerfectTrains en række specialfremstillede produkter i skala 1:87, herunder udstyr og tilbehør til bane- og stationsmiljøet – alle håndmalede.

Vores værksted tilbyder at lave optimering af modeltog, hvor vi opgraderer og installerer elektronik, lyd og lys. Vi tilbyder ommaling af design udvendigt og driftspatinering af modeller, samt bemaling af interiørdetaljer og indersider af overdele, for at sikre lys mod at skinne igennem. Vi benytter os af originalfotos til inspiration, så forbilledet efterlignes bedst muligt.

Oplever du fejl eller defekter på dit modeltog, så tilbyder vi reparationsløsninger, for både digitale og analoge tog, uanset skala. Vi bestræber os altid på at løse opgaverne så hurtigt som muligt, efter fx levering af reservedele tillader.

Der ydes altid minimum 6 måneders garanti på udført arbejde. 

Indsæt tekst

Indsæt tekst

Indsæt tekst

Indsæt tekst

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt - normalt indenfor 48 timer. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kom i kontakt med os