PerfectTrains ApS modtager også betaling via Mobilepay på virksomhedens nummer 60819 når du henter dine varer på værkstedet. 

P

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.

1. Bestilling og betaling

1.1 Ved køb i PerfectTrains ApS shop kan der betales på følgende måder: 

Bankoverførsel samt følgende muligheder:

PerfectTrains ApS modtager også betaling via Mobilepay på virksomhedens nummer 60819 når du henter dine varer på værkstedet. 

Når du handler hos os i vores stand på messer og lignende modtager vi udover betalinger på Mobilepay også betalinger kontant.

1.2 PerfectTrains ApS tilbyder forsendelse til Danmark, Grønland og Færøerne samt resten af verden. Som kunde skal du være opmærksom på forskel i ekspeditionstid samt varierende fragtafgift afhængig af forsendelsesdestination. Gebyrer, der pålægges ved betaling via bankoverførsel, påhviler dig som kunde at indfri.

1.3 Alle bestilte varer afsendes, så snart betaling er registreret i vores system.

1.4 Ved bestilling af specialfremstillede varer eller ydelser, hvor der kræves delvis forudbetaling, påbegynder vi først opgaven når beløbet er registreret i vores system.
Hvis det aftalte beløb ikke er registreret i vores system inden for fristen på en uge (7 dage), vil ordren automatisk blive annulleret. Vi kan ikke garantere samme prisoverslag, hvis du senere fortryder og vil genbestille en tilsvarende vare eller ydelse.

1.5 Alle angivede beløb er i DKK – danske kroner og er inkl. moms men eksklusiv fragt og gebyrer. Det er varens pris på købstidpunktet, som kunden skal betale. Der kan være forskel på priser for tilsvarende varer i webshop til fx salgsstande på messer o.l. 

2. Personlige oplysninger

2.1 PerfectTrains ApS bruger en godkendt server, der krypterer alle dine data med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.
(Læs mere under Privatlivspolitik)

3. Varer fra webshop

3.1 Betegnelsen “varer fra webshop” dækker over modeltog, tilbehør eller andre relaterede produkter, som sælges som en salgsvare i PerfectTrains ApS webshop eller alternativt sælges på PerfectTrains ApS salgsstande på messer og lignende. 
Der er ikke tale om reparationer eller modifikationer af modeltog eller tilbehør, som betegnes som ydelser (se punkt
4. Ydelser fra værksted).  

4. Ydelser fra værksted

4.1 Betegnelsen “ydelser fra værksted” dækker over reparationer og optimeringer på allerede eksisterende modeltog. Dette omfatter både unikke opgaver samt faste tilbud, som kan købes i shoppen som en ydelse.
For bestillinger, hvor vi skal optimere eller modificere modeltog, eksempelvis ændre bemaling, påsætte decaler eller installere belysning og andet elektronik, gælder der særlige forhold:
Der er som udgangspunkt INGEN fortrydelsesret på disse bestillinger, da det er arbejde, der ikke kan tilbageføres til oprindeligt udgangspunkt uden ekstra omkostninger og tid.

4.2 I visse tilfælde vil der kræves forudbetaling, eksempelvis hvis der skal indkøbes specifikke materialer til opgaven.

5. Garanti på køb af varer

5.1 PerfectTrains ApS yder 2 års garanti på alle varer, der er købt hos PerfectTrains ApS.
Garantien kan dog frafalde hvis det konstateres, at varen har været adskilt eller behandlet på anden uhensigtsmæssig måde end ift. foreskrivelsen og at det dermed har forårsaget fejl eller defekter.

5.2 PerfectTrains ApS bestræber sig på at udbedre fejl og mangler hurtigst muligt. Ved udbedring af en fejl, vil reklamationsretten blive forlænget med 2 år for den del der er repareret.

5.3 Der ydes ikke garanti på prototyper, da de ikke er færdigudviklede.

6. Garanti på køb af ydelser

6.1 PerfectTrains ApS yder 2 års garanti på alle ydelser, der er købt hos PerfectTrains ApS. Dog gives hele 7 års garanti på LED-lys installationer i modeltog og tilbehør (3. parts decoderstyringer er undtaget fra dette).
Garantien kan dog frafalde hvis det konstateres, at modeltoget eller deslige, som ydelsen er udført på, har været adskilt eller behandlet på anden uhensigtsmæssig måde end ift. foreskrivelsen og at det dermed har forårsaget fejl eller defekter.

6.2 ForbeholdGarantien omtalt i pkt. 6.1 omfatter ikke 3. parts komponenter, eksempelvis en anden producents decodere til styring af elektronik i modeltog og deslige. Her gælder angivne garantier på disse 3. parts komponenter. Du bør være opmærksom på at garanti og reklamation kan bortfalde for indbygget elektronik i modeltoget, hvis man adskiller modeltoget og blotter de udførte installationer.

6.3 PerfectTrains ApS bestræber sig på at udbedre fejl og mangler hurtigst muligt. Ved udbedring af en fejl, vil reklamationsretten blive forlænget med 2 år for den del der er repareret.

6.4 Ved reparationer der er dækket af garanti eller reklamation betaler PerfectTrains ApS som udgangspunkt for fragten, med mindre andet er angivet.

7. Prisoverslag på ydelser

7.1 PerfectTrains ApS udarbejder prisoverslag på to typer af ydelser – reparation af modeltog samt optimering eller modifikation af modeltog. Et udarbejdet prisoverslag er gældende i 28 dage fra og med dagen for fremsendelse. Et prisoverslag på en ydelse skal bekræftes skriftligt via mail af kunden, før ydelsen udføres til gældende prisoverslag.

7.2 PerfectTrains ApS tilbyder at lave en fejlsøgning af modeltog med fejl eller defekter inkl. et prisoverslag på udbedring af disse. Dette koster som udgangspunkt 200 kr. pr. enhed. I tilfælde hvor flere modeltog ønskes undersøgt for fejl og defekter inkl. prisoverslag på udbedring, kan der aftales rabat på en samlet pris for fejlsøgning.

7.3 Har du som kunde fået udført en fejlsøgning men ikke ønsker at gøre brug af det samtidigt udarbejdede prisoverslag på reparation, faktureres du gebyret for fejlsøgning på 200,- pr. modeltog (eller anden pris som er aftalt ved flere modeltog). 
Når beløbet er registreret i vores system sender vi dit modeltog retur eller aftaler afhentning på adressen.  

7.4 ”No cure – no pay”: Kan vi ved køb af ydelsen fejlsøgning ikke finde årsagen til fejl eller defekt på dit modeltog eller kan vi ikke tilbyde en løsning på fejl eller defekten på dit modeltog, så er fejlsøgningen gratis for dig som kunde (fragtomkostninger ved forsendelser til og fra vores værksted tilfalder stadig kunden).
Eksempler kan være, at vi ikke kan skaffe relevante reservedele til reparationen eller enheden er for beskadiget (eksempelvis zinkpest) til at den vil kunne repareres tilfredsstillende.

7.5 Ydelsen “reparation af modeltog”: 
Kategorien omfatter fejlretning og udbedring af defekter på modeltog eller tilhørende dele – herunder tilbehør. 

7.6  Ydelsen “optimering/modifikation af modeltog”: 
Kategorien omfatter tilbygning, ombygning eller nybygning af modeltog eller tilhørende dele – herunder tilbehør.

7.7 PerfectTrains ApS udarbejder tilbud på ydelser, som tilgodeser dine specifikke ønsker. Fremsendte prisoverslag er vejledende, dog med forbehold for uforudsete ting, så som tilstanden af de tog der skal arbejdes på, som kan have fejler og mangler, vi ikke har været opmærksomme på fra starten af. PerfectTrains ApS tager altid kontakt til dig som kunde, så vi kan blive enige om hvad det fortsatte ydelsesforløb skal indebære og om evt. prisændringer ift. aftalte prisoverslag. 

8. Levering fra webshop

8.1 PerfectTrains ApS afsender varer alle hverdage, med ordre indgået og betalt inden kl. 12.00 (Regnes fra modtagelse af betalingen).

Alle forsendelser sendes med GLS efter deres gældende takster – plus eventuelle udgifter til sikker indpakning af forsendelsen.

8.2 Et køb fra webshop er først gennemført når du modtager en e-mail om at din ordre nu er gennemført.

9. Levering eller afhentning fra værksted

9.1 Senest 14 dage efter at man har modtaget mail fra værkstedet skal betalingen ske, ellers bortfalder den eventuelle rabat.

9.2 Når en ydelse er færdiggjort vil du som kunde blive kontaktet angående afhentning eller forsendelse.

9.3 I tilfælde af manglende betaling for en ydelse eller en skriftligt aftalt afhentning af en ydelse ikke finder sted senest 3 måneder efter aftale, forbeholder PerfectTrains ApS sig ret til at afhænde til anden side for dækning af udgifter – i henhold til købelovens § 34.

9.4 Ved personlig afhentning på PerfectTrains ApS adresse har du som kunde mulighed for at teste eller bese den ydelse, som er udført af PerfectTrains ApS.

10. Reklamationsret

10.1 PerfectTrains ApS yder 2 års reklamationsret på varer eller ydelser købt i PerfectTrains ApS webshop eller salgsstand. Hvis der foreligger en berettiget og rettidig reklamation på en eller flere varer købt hos PerfectTrains ApS webshop eller salgsstand, foretager PerfectTrains ApS et af følgende punkter, dog under hensyntagen til den enhver tid gældende, ufravigelige danske købelovgivning:
– Bytter varen til en tilsvarende ny
– Får varen repareret
– Tilbagebetaler købssummen

 Vores reklamationsret gælder for fejl på varer og/eller fejl på udførte ydelser. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader, som følge af uhensigtsmæssig håndtering af varen/ydelsen ift. hvad der er foreskrevet .

10.2 Reklamationer sker ved at sende en mail til – info@perfecttrains.com – i meddelelsen skal du angive ordrenummer samt hvilken vare du ønsker at reklamere over samt en beskrivelse af reklamationen.

10.3 PerfectTrains ApS vil dække returomkostninger i et rimeligt omfang.

10.4 Hvis købesummen skal tilbagebetales til kunden sker dette enten via Mobilepay eller bankoverførsel efter kundens ønske.

11. Fortrydelsesret

Følgende gælder kun for kunden/forbrugeren

11.1 Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop – gældende fra den dag du indgår købet af varen.

11.2 Fortrydelsesretten omfatter IKKE købskategorien “ydelser fra værksted”, som er skriftligt bekræftet bestilt hos PerfectTrains ApS (se endvidere afsnit 12. Undtagelser fra den normale fortrydelsesret)

11.3 Det er ikke muligt at fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen (se afsnit 14. Returnering).

11.4 Fortrydelse skal anmeldes skriftligt via mail – info@perfecttrains.com – til PerfectTrains ApS senest 14 dage efter købet er indgået i vores webshop. Fra fortrydelsesdagen, hvor du skriftligt har meddelt os at du fortryder et køb, skal varen senest 14 dage efter fortrydelsesdagen være PerfectTrains ApS i hænde. 

Skriftlig fortrydelse skal sendes til info@perfecttrains.com
– i meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret samt hvilken/hvilke varer det omhandler! Du finder en formular her.

11.5 Kunden hæfter for eventuel forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde varen er tiltænkt at fungere på. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Ved benyttelse af fortrydelsesretten får du som kunde det beløb du har indbetalt til os returneret I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du som kunde benytter dig af din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. 

11.6 Ved fortrydelse er du som kunde selv ansvarlig for at betale returforsendelseomkostninger eller – KUN efter aftale – levere en vare retur på PerfectTrains adresse. Endvidere er du som kunde alene ansvarlig for varens stand fra varen er overdraget ved køb eller modtaget levering til varen igen er PerfectTrains ApS i hænde.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

12. Undtagelser fra den normale fortrydelsesret

12.1 Der ydes IKKE fortrydelsesret på købskategorien “ydelser fra værksted” og disse købte tjenester kan derfor ikke fortrydes, så snart der er indgået en skriftlig bekræftelse af køb af ydelsen. Kategorien “ydelser fra værksted” dækker bl.a. over ombygninger, modifikationer og optimeringer af modeltog og tilbehør (se endvidere afsnit 4. Ydelser fra værksted).
Dette skyldes at disse ombygninger er konstruktive og det derfor ikke vil være muligt at tilbageføre produktet til original stand, når arbejdet er påbegyndt.

12.2 For erhvervsdrivende bortfalder fortrydelsesretten for alle køb – både varer og ydelser – med mindre det på forhånd er skriftligt aftalt.

13. Varens stand, når du sender den retur

12.1 Der ydes IKKE fortrydelsesret på købskategorien “ydelser fra værksted” og disse købte tjenester kan derfor ikke fortrydes, så snart der er indgået en skriftlig bekræftelse af køb af ydelsen. Kategorien “ydelser fra værksted” dækker bl.a. over ombygninger, modifikationer og optimeringer af modeltog og tilbehør (se endvidere afsnit 4. Ydelser fra værksted).
Dette skyldes at disse ombygninger er konstruktive og det derfor ikke vil være muligt at tilbageføre produktet til original stand, når arbejdet er påbegyndt.

12.2 For erhvervsdrivende bortfalder fortrydelsesretten for alle køb – både varer og ydelser – med mindre det på forhånd er skriftligt aftalt.

14. Ved returnering

I tilfælde af reklamationer eller benyttelse af fortrydelsesret sendes eller afleveres varen til:

PerfectTrains ApS
Ålekistevej 136, 1. sal t.h.
2720 Vanløse

Mail: info@perfecttrains.com
Pakker sendt pr efterkrav modtages ikke.

15. Refusion​

Hvis der er aftalt refusion, så bedes du som kunde sende en mail med mobilnummer til refundering af Mobilepay-betaling eller registrerings- og kontonummer til den bankkonto, som refusionsbeløbet ønskes indsat på.

16. Klageadgang - oversigt og links

Såfremt du skulle have nogle spørgsmål til eller er utilfreds med et produkt du har købt, kan du kontakte os direkte på info@perfecttrains.com, hvor vi vil forsøge at afhjælpe problemet. Kan vi ikke finde en fornuftig løsning på tvisten, har du adgang til at klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: online tvistbilag

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@perfecttrains.com

17. Ophavsrettigheder for indhold på hjemmesiden

PerfectTrains ApS har ophavsret på materiale på siden. Ønsker man at gøre brug af vejledninger, instruktionsvideoer, scenematiske videoer samt billeder, kan dette af private kun gøres efter aftale med PerfectTrains og med tydelige kreditering af ophav. Forhandlere må bruge diverse materialer med henblik på salg af PerfectTrains varer og services.
Ved anmodning fra forhandlere, kan vi udlevere originale materialer (videoer, fotos, grafikker, tekst mm) til fremme af salg af produkter fra PerfectTrains ApS.

Handelsbetingelserne er opdaterede og gældende fra 27.08.2021.