Handelsbetingelser

1. Betaling

1.1 PerfectTrains ApS modtager betaling med bankoverførsel til virksomhedens konto.
Hos Perfecttrains ApS har du også mulighed for at betale med Mobilepay når du henter dine varer på værkstedet, eller ved køb på messer.
1.2 Vi sender til Danmark, Grønland og Færøerne samt hele verden, men kunden skal være opmærksom på længere ekspeditionstid samt højere fragtafgifter.  De gebyrer der pålægges ved bankoverførelse, påhviler dig som kunde.
1.3 Varen sendes, når betalingen er registreret i vores system.
1.4 Alle beløb er i DKK. danske kroner og er inkl. moms.

2. Personlige oplysninger
PerfectTrains ApS bruger en godkendt server, der krypterer alle dine data med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. (Læs mere under Privatlivspolitik)

3. Levering fra shop
PerfectTrains ApS leverer på alle hverdage, med ordre indgået og betalt inden kl. 12.00 (Regnes fra modtagelse af betalingen).
Alle forsendelser sendes med GLS, er efter deres gældende takster, plus eventuelle udgifter til sikker indpakning af det bestilte.

4. Opgaver fra Værkstedet
4.1 Specialbestillinger på skræddersyede opgaver og faste tilbud.
For bestillinger, hvor vi skal modificere tog, som, f.eks. bemaling, decaler og installation af lys og andet elektronik, gælder særlige forhold:
Der er som udgangspunkt INGEN fortrydelsesret på disse bestillinger, da det er arbejde der ikke kan tilbageføres til oprindelig stand uden ekstra arbejde.
4.2 I visse tilfælde vil der kræves forudbetaling, bl.a. hvis der skal indkøbes materialer til opgaven.

5. Garanti og reklamationsret
5.1
Vi har på alle vores varer 2 års reklamationsret. Derudover er der op til 5 års garanti på vores lysinstallationer.
Garantien kan dog frafalde hvis der konstateres at enheden har været åbnet og at det har forårsaget fejlen.
5.2 Denne garanti omfatter dog ikke 3. parts komponenter, så som dekodere til styring og andre komponenter, der kun har 2 års reklamationsret.

6. Reparationer dækket af garanti og reklamation
6.1
PerfectTrains ApS bestræber sig på at udbedre fejl og mangler hurtigst muligt. Ved udbedring af en fejl, vil reklamationsretten blive forlænget med 3 år for den del der er repareret.
6.2 Forbehold: Du bør være opmærksom på at garanti og reklamation kan bortfalde ved elektronik, hvis man åbner vognene, da dette utilsigtet kan ødelægge installationerne.
Det samme gælder for producerede varer der er gået i stykker grundet forkert håndtering.
6.3 Ved reparationer der er dækket af garanti eller reklamation betaler PerfectTrains som udgangspunkt for fragten.

7. Prisoverslag
Vi giver prisoverslag på 2 forskellige typer opgaver. For begge typer prisoverslag er de gældende i 4 uger. Manglende svar indenfor 4 uger betragtes som afslag på tilbuddet.
7.1 Reparationer der ikke dækkes af garanti eller reklamation, vi kan udarbejde et reparationsoverslag til dig, så du kan vurdere, om reparation er meningsfyldt for dig. Prisoverslaget er inkluderet i reparationsprisen, hvis du accepterer. Generelt koster et reparationsoverslag 200 kr. pr. enhed. Kommer du med flere vogne/lokomotiver så aftales der en max. pris, så du ikke får en uventet overraskelse.
Vi laver fejlfinding og sender en mail med prisoverslag til dig og beder om at få skriftligt accept af tilbuddet. Dette tilbud skal accepteres på skrift, før vi kan gå i gang med opgaven.
Ønsker du ikke reparationen udført, fakturerer vi et gebyr for forundersøgelsen på 200 kr. – afhængig af produkt. Vær opmærksom på: Oftest er vi nødt til at ”åbne” dit produkt for at kunne vurdere skaden og udarbejde et prisoverslag, derfor gebyret.
Sker der afvigelser af oprindelige overslag kontakter vi dig straks, så det videre forløb kan aftales. Når vi er færdige med reparationen, kontakter vi dig for at aftale afhentning/fragt samt betaling.

7.2 Vores princip er ”no cure – no pay”, dvs. at kan vi ikke fikse det, så skal du ikke betale prisoverslag på 200 kr. for fejlfinding. Dette kan f.eks. være, hvis der ikke kan skaffes reservedele eller enheden er for beskadiget, f.eks. af zinkpest.
Fragt ved reparationer betaler du både til og fra, med mindre reparationen eller andet aftales.

7.3 Opgraderinger af dine tog. De første 2 tilbud er gratis. Men ønsker du ikke at gøre brug af nogle af de 2 tilbud, senest 4 uger efter at du har modtaget dem, vil de efterfølgende tilbud koste 200kr, med mindre man gør brug af tilbuddet.
Et tilbud kan omfatte flere vognstammer og typer af opgraderinger. Vi kan udarbejde tilbud som afhænger af dine ønsker om hvor meget og hvad der skal laves. Priserne er vejledende, dog med forbehold for uforudsete ting, så som tilstanden af de tog der skal arbejdes på, som kan have fejler og mangler, vi ikke har været opmærksomme på fra starten af.
Vi tager altid kontakt, så vi kan blive enige om hvad der skal gøre og om evt. prisændring. Større opgaver giver større rabatter. Se afsnittet neden under om rabatter.

8. Rabatter
For at kunne nyde godt af vores rabatter, kræves at der ikke sker misligholdelse af betalingsaftaler. Dvs., at betales der ikke inden for min 14 dage, kan rabatten frafalde helt eller delvist.

9. Levering/afhentning af dine varer
9.1 Efter end reparation, eller når vi er færdige med dine specialdesignede opgaver, kontaktes du for at aftale afhentning eller fragt.
9.2 Bliver der ikke betalt for opgaven eller er der aftalt afhentning, og foretages afhentning ikke senest 3 måneder efter klarmelding, forbeholder vi os ret til at afhænde udstyret til anden side til dækning af vores udgifter – i henhold til købelovens § 34.
9.3 Ved personlig afhentning har du mulighed for at lave test (eller stikprøve hvis det er over 15 lokomotiver) af det reparerede/ opgraderede.

10. Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen.

PerfectTrains ApS vil dække returomkostninger i et rimeligt omfang.

11. Fortrydelsesret (gælder kun for forbrugere)
11.1 Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop, fra den dag du modtager varen.
11.2 Dette gælder dog ikke bestillinger på specialfremstillede ordre samt godkendte reparationer.
(Se mere om dette i afsnit 12.)
11.3 Det er ikke muligt at fortryde købet, ved blot at nægte modtagelse af varen, se afsnit om returnering.
11.4 Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter modtagelsen af varen og fra du meddeler os at du fortryder, skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen skal gives pr. info@perfecttrains.com
I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
11.5 Du skal selv afholde returomkostninger.

12. Undtagelser af den normale fortrydelsesret
12.1
Du skal være særlig opmærksom på at specialfremstillede ordre, såsom ombygning af modeltog IKKE er omfattet af fortrydelsesretten og derfor ikke kan returneres.
Dette skyldes at disse ombygninger er konstruktive og det derfor ikke vil være muligt at tilbageføre produktet til original stand, når arbejdet er påbegyndt.
12.2 For erhvervsdrivende, er der ingen fortrydelsesret, med mindre det på forhånd er aftalt.

13. Varens stand, når du sender den retur
13.1 Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
13.2 Fragt refunderes ikke.

14. Ved returnering
Retter du henvendelse til os og reklamationer sendes til eller afleveres hos:

PerfectTrains ApS
Ålekistevej 136, 1. sal t.h.
2720 Vanløse

Mail: info@perfecttrains.com

Pakker sendt pr efterkrav modtages ikke.

15. Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

16. Klageadgang – oversigt og links

Såfremt du skulle have nogle spørgsmål til eller er utilfreds med et produkt du har købt, kan du kontakte os direkte på info@perfecttrains.com, hvor vi vil forsøge at afhjælpe problemet. Kan vi ikke finde en fornuftig løsning på tvisten, har du adgang til at klage til:

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her:online tvistbilag

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@perfecttrains.com

17. Ophavsrettigheder af materialer på siden
PerfectTrains har ophavsret på materiale på siden. Ønsker man at gøre brug af vejledninger, instruktionsvideoer, scenematiske videoer samt billeder, kan dette af private kun gøres efter aftale med PerfectTrains og med tydelige kreditering af ophav. Forhandlere må bruge diverse materialer med henblik på salg af PerfectTrains varer og services.
Ved anmodning fra forhandlere kan udleveres originale materialer til fremme af salg af produkter fra PerfectTrains ApS.

Handelsbetingelserne er opdaterede og gældende fra 7. marts 2020