Vi levere lyd til dit modeltog på et helt nyt plan.

Vi sender ikke vare ud mellem d. 4. og 8. april 2024 pga.  deltagelse på DMJU messen i Jylland

Opdatering fra fabrikken

Nu rykker det!

Så varer det ikke længe inden vi sender et nyt betalingslink ud til dem der har forudbestilt. Vi forventer det sker inden for de næste par uger.

Husk at der skal betales senest 14 dage efter modtagelse af betalingslinket for at undgå, at du mister din forudbestilling med dertilhørende fordele. (f.eks. ekstra lyde)

Du kan stadig forudbestille helt frem til at vi melder ud, at den er på lager.

OBS: EB’erne med de valgfrie numre, er klar ca. 1 måned senere end 3204, men skal betales samtidigt med 3204. 

Vi har fået nye billeder fra fabrikken. Som I kan se er modellerne ved at være samlet færdig og skal snart have trykt litranumre på og finpudset de små detaljer på over- og underdelen.

Et af kendetegnene på vores model er at vi har gjort som i den virkelige verden, hvor vi har fulgt rådet med at køre med håndtagene i lukket position, for at tryksikre førerkabinen og eliminere den susen der ellers kan opstå ved kørsel.

Her ses de flotte undervognsdetaljer modellen byder på. Som på forbilledet er der kun sanding og sandkasser på aksel 1 og 4. Selve sandingsdysen er også kun på aksel 1 og 4.

De opmærksomme vil nok lægge mærke til, at der mangler numre på fronterne. Bare rolig, de nummerløse laves til sidst.

Ved førerrum 1 har den hvid antenne og en hajfinne, hvor førerrum 2 har to hajfinner. Der er også nogle enkelte eksemplar der er pakket  i deres kasser klar til forsendelse.

Teamet
PerfectTrains