Vi levere lyd til dit modeltog på et helt nyt plan.

Vi sender ikke vare ud mellem d. 4. og 8. april 2024 pga.  deltagelse på DMJU messen i Jylland

Banetilbehør på vej

Banetilbehør undervejs

Vi har i en længere periode arbejdet på udvikling og produktion af vores banetilbehørs produkter.

Tilbehøret har i længere tid stået som udsolgt i vores shop, og vi har haft mange henvendelser på om tilbehøret var udgået. Det korte svar er nej.

Det lidt længere svar er at vi havde oprindeligt fundet en leverandør som kunne varetage produktionen og som leverede flotte resultater som vi var godt tilfredse med. Imidlertid har denne leverandør ændret produktionsmetode og siden da har fejlene hobet sig op. Vi er derfor begyndt at søge andre løsninger.

Nyt om banetilbehør

For os handler det ikke om at komme først generalt, men at leverer et godt og stabilt produkt.

Vi nærmer os at vi kan producere vores banetilbehør på ny, men der er dog tale om en proces der vil strække sig over noget tid, da vi skal skabe erfaringer med nye metoder. Alt sammen fordi vi ønsker at levere produkter i topkvalitet.

Undervejs i denne proces vil vi i begrænset omfang tilbyde salg af funktionelle prototyper i vores webshop. Disse prototyper er fuldt funktionelle og gennemtestet, men er dog udviklingsprototyper og leveres derfor uden produktnummer og korrekt emballage, men dog stadig så det er forsvarligt beskyttet.

Vi håber at de kunder der benytter sig af disse tilbud vil deltage i processen og give feedback på hvordan vi kan gøre produkterne endnu bedre.

Den første prototype fra vores banetilbehørslinje der vil komme er klippekortsautomaten, som allerede nu kan købes i webshoppen.

Køb klippekortsautomater her:

Team PerfectTrains