Vi holder lukket fra dags. dato og frem til d. 22 juli 20223. Vi kan kontaktes på telefonen, hvis det omhandler garantisager.

Betalingssystemet er oppe at køre. Fejlen er rettet.

Skulle du have spørgsmål ang. betaling, så tag endelig fat i os på mail eller pr. tlf.

Alle EB 3204 vil blive udleveret henover weekenden. Har du valgt afhentning, så er det nu og frem til Onsdag kl. 20:00 det kan afhentes.

EB sat i produktion

Med blot 2 timer tilbage til deadline opnåede vi sammen det fornødne antal forudbestillinger, for at kunne igangsætte produktionen – PerfectTrains model af DSB EB lokomotivet bliver en realitet!

Vi har her i weekenden afsendt ordren på DSB EB lokomotiverne til produktion hos L.S. Models – et samarbejde vi ser meget frem til at gøre brug af i fremtiden. Og meldingen tilbage er, at produktionen igangsættes omgående.

Til alle jer, der har støttet PerfectTrains DSB EB projekt med forudbestillinger skal lyde et stort ”tusind tak!”. Uden jeres støtte og tro på projektet ville det ikke være muligt for PerfectTrains, at igangsætte sådanne samarbejdsproduktioner.

Vi vil nu fokusere på at sikre kvaliteten af lokomotiverne og løbende opdatere jer om processen via vores hjemmeside samt Facebook og Instagram sider. Husk at ”synes godt om” og følge vores sider, så du ikke går glip af opdateringer og billeder fra produktionen.

Det er fortsat muligt at forudbestille din DSB EB model via vores hjemmeside – både AC og DC versioner: https://www.perfecttrains.com/vare/dsb-eb-vectron/

Vi glæder os meget til at dele billeder og opdateringer fra produktionen, så snart vi hører nyt fra L.S. Models.

Hilsen
Team PerfectTrains