Vi levere lyd til dit modeltog på et helt nyt plan.

Vi sender ikke vare ud mellem d. 4. og 8. april 2024 pga.  deltagelse på DMJU messen i Jylland

DSB EB i model

Vi har hos PerfectTrains oplevet meget stor interesse for vores model af DSB EB 3204 produceret af LS Models – og det er jo præcis den opbakning vi har brug for til et forudbestillingsprojekt som dette.

Men vi er ikke i mål endnu – der er behov for flere forudbestillinger af modellen for at vi kan påbegynde produktionen!

Det er altid skønt at modtage så meget opbakning som vi har – og for at imødekomme de, som skulle være skeptiske, har vi samlet de mest gængse spørgsmål angående modellen her:

Er det en ”køkkenbordsmodel” lavet i hånden? Eller er det en ”håndlavet ommaling” af en allerede fabriksproduceret model?
NEJ! Lad os slå det fast en gang for alle – der er tale om en 100 % fabriksfremstillet model produceret af LS Models for PerfectTrains. LS Models er kendt for at fremstille modeltog i absolut topklasse og det er netop derfor, vi hos PerfectTrains har valgt at samarbejde med LS Models, for at producere en så perfekt model af DSB EB som overhoved muligt.

Hvordan er trækkraftevnen for LS Models Vectron lokomotiv? Kan den eksempelvis trække og skubbe en stamme af danske dobbeltdækkervogne?
Trækkraft kommer ikke til at blive en udfordring for PerfectTrains model af DSB EB lokomotivet. Den er netop testet med de vogne den er tiltænkt at skulle trække og derfra har vi forbedret konstruktionen af modellen, som sikrer lokomotivet god trækkraftevne – i AC som DC version. Vi har testet en demoversion af lokomotivet på vores egen teststrækning med skarpe kurver, stigninger og kombinationer af på hinanden følgende s-kurver. Der vises i videoen skubbeevne.

Hvordan er kvaliteten af Vectron lokomotiver produceret af LS Models? Er de danske forskelle og særlige detaljer medtaget på PerfectTrains model af DSB EB lokomotivet?
Kvaliteten af LS Models produkter er helt i top. Vi tager et absolut top kvalitetsprodukt og tilføjer alle tænkelige detaljer og ændringer der er mulige på modellen, for at den er så identisk med DSB EB forbilledet som muligt. Som en ekstra feature glæder vi os til at præsentere PerfectTrains egenproducerede funktionslyde til DSB EB lokomotivet – herunder forbilledetro, dynamiske horn-lyde. Bestil den her: https://www.perfecttrains.com/vare/dsb-eb-vectron/

Har du yderligere spørgsmål eller andet der afholder dig fra at afgive bestillinger på vores DSB EB model, så er du mere end velkommen til at kontakte os helt uforpligtende pr mail: info@perfecttrains.com

Følg os også på Facebook.