Vi levere lyd til dit modeltog på et helt nyt plan.

Vi sender ikke vare ud mellem d. 4. og 8. april 2024 pga.  deltagelse på DMJU messen i Jylland

MODELTOG FOR ALLE – DMJU 2020

DMJU:

Teamet bag PerfectTrains glæder sig rigtigt meget til at gense jer alle I Kolding. Successen fra sidst med det mobile værksted, har gjort at vi har valgt at tage en ekstra teknikker med, som først og fremmest vil stå for den gratis diagnostisering af jeres tog samt give et prisoverslag. Så tag dit tog med. Vi håber I tager lige så godt imod os som forrige år. Vi tager igen det store testbord med, så der vil være rig mulighed for at afprøve vores Q-koblinger i funktion og se eksempler på hvordan ledningerne kan føres usynligt i nogle af de gængse vogne.


Gratis diagnosticering af dit tog og prisoverslag
 – normalpris 200,-
Tag dit defekte tog med og få en gratis diagnosticering og et prisoverslag. Vi når hvad vi kan nå.
Vi tager det med hjem, hvis du vil have det lavet. Du betaler fragten (fragten kan variere, men et lokomotiv koster omkring 50,-) eller afhenter det på vores værksted, når det er klar.

Højttaleropgradering i M.. anden dansk producent: ME og MX samt alle typer Roco MZ. 279,- pr. lokomotiv eller 4 for 999,- – Vi laver det samme dag.
(Høre lyddemoen her)
Tag beslutningen hjemmefra, så du kan tage lokomotivet med. Du har også mulighed for at kunne høre den store lydforskel på messen.

Opgradering af dobbeltdækkerlys fra blåligt til varmhvidt samt ekstra lys.
Priseksempel: For interiørbelysning på 4 vogne inkl. ekstra lys i mellemgangene 800,-. (efterfølgende vogne 200,- stykket) Normalpris 300,- pr. vogn.
(Efter ‘først til mølle princippet’, hvis du vil have det med hjem samme dag. Ellers kan vi sende det med GLS på vores regning)

Slutlys i varmhvid i styrevogn
 for 149,-
Dobbeltdækkertilbuddet var et tilløbsstykke sidste år, derfor gentager vi successen.
Mht. dobbeltdækkertilbud: Kan vi ikke nå alle bestillingerne, sender vi retur på vores regning.

Malestand for børn.
Vi har igen en malestand i Børneområdet, hvor børn kan komme og male en gratis figur i H0 skala 1:87. Børnene vil få hjælp og vejledning til hvordan man gør. Vi lakerer figurerne efterfølgende. Beregn ca. 1,5-2 timer fra start til den er lakeret og tør.
Alle er velkomne til at komme for at stille spørgsmål og få et par gode råd og fif.