Vi levere lyd til dit modeltog på et helt nyt plan.

Vi sender ikke vare ud mellem d. 4. og 8. april 2024 pga.  deltagelse på DMJU messen i Jylland

Q-kobling er sendt i produktion!

Releasedagen nærmer sig

Q-kobling både til DC og AC.
Q-koblingen er i går aftes endelig blevet sendt i produktion. Forhåbentligt når vi at få den til godkendelse medio september, for at bliver fremstillet. Designet er på plads, den er blevet optimeret og gjort mere elegant og mindre. Hvis alt går som fabrikken har lovet, så skal de være klar i november 2017. 

Q-koblingens unikke egenskab, med at kunne fjernes helt fra NEM-skakten, da den ikke er fastmonteret, gør det nemmere i forbindelse med transport, da der ikke er en kobling der stikker ud, og kan risikere at blive ødelagt eller gøre skade på vognen når den lægges i æsken. Du trækker den blot ud og lægger den i æsken.
Det er de to kontaktplader der monteres på NEM-skaktens sider, som er strømførende og Q-koblingens fangarme griber på Nem-skaktens yderside og derved danner kontakt, så strømmen kan føres igennem.

Vi kan fortælle at en pakke vil komme til at indeholde:
2 Q-koblinger
12 kontaktplader til montering på NEM-skakten, således at 3 vogne kan sammenkobles.
1 vejledning med udførlige grafikker.

Fremtidige videoer på hjemmesiden

Der vil blive lavet en video, for at vise hvordan kontaktpladerne til koblingen skal monteres på vognene og hvordan ledningerne kan føres igennem vognen.

Der vil også blive lavet 2 separate videoer for hhv. Märklin/3-skinne/AC og 2-skinne/DC, som er tiltænkt dem der bruger strømoptag i flere vogne, hvilket vi anbefaler, for at få den mest stabile strøm i vognene.

Til inspiration vil der komme en video, hvor du kan se eksempler på hvordan ledninger kan føres pænt i forskellige vogntyper og fabrikater, da forskellige løsninger kan være nødvendigt.
Målet er jo at kunne lave sine installationer skjulte, så du ikke kan se ledningen udefra, når du kigger ind i vognen. Vi vil gøre vores mange års erfaringer inden for området tilgængelig, så alle interesserede kan se hvordan det kan gøres.
Alle videoer, vil blive gjort tilgængelige under de relevante produkter.