Vi levere lyd til dit modeltog på et helt nyt plan.

Vi sender ikke vare ud mellem d. 4. og 8. april 2024 pga.  deltagelse på DMJU messen i Jylland

Værkstedet holder julelukket

Ferielukket i hen over julen

PerfectTrains værksted holder ferielukket i perioden 18. december – 4. januar.
Indlevering af nye opgaver til værkstedet er fortsat muligt i perioden – enten som pakkeforsendelse eller overlevering ved personligt fremmøde hos os (efter aftale – mundbind påkrævet). 

Selvom PerfectTrains værkstedsaktiviteter ligger stille henover jul og nytår, har vi en masse at se til bag kulisserne. Vi forbereder at kunne præsentere en stor nyhed i starten af det nye år. Vil du have et smugkig allerede nu, så kig forbi vores Facebook profil.

2020 hos Perfecttrains

År 2020 med coronakrisens indtog har været et af de mest udfordrende år for erhvervslivet længe. I særdeleshed for mindre virksomheder – PerfectTrains ingen undtagelse – har krisen, bl.a. med nedlukning af erhvervslivet i foråret, gjort betingelserne for at drive forretning svære. 

Derfor ønsker vi at rette en særlig tak til vores kunder, der har holdt hjulene i gang hos os i 2020. Uden jer vil vi ikke have mulighed for at tilbyde og udvikle de produkter og tjenester vi gør!

I det sidste kvartal af året har vi planlagt vores tilgang til det kommende kalenderår 2021, hvor fokus er på at “indhente det forsømte” ift. vores projekter.

Tilbage er der blot at sige, at vi hos PerfectTrains ønsker alle en glædelig jul og god nytår.

Team PerfectTrains